Filmovi online sa prevodom


Cardboard Boxer n/A

Kategorija: Drama
IMDB Rating: 6.7 Votes: n/A | Runtime: 1h 28min |
Uloge: Thomas Haden Church / Terrence Howard / Boyd Holbrook / Rhys Wakefield / Marlo Thomas / David Henrie / Macy Gray / Noelle AudreyRose / Jocelyn Ayanna / Seth Bailey / Oscar Best / Johanna Braddy / Carlton Byrd / Jay Charan / Adam Clark
Zemlja: n/A | Jezik: n/A
Reziser: n/A | Premijera: 16 September 2016 (USA) | Officijalno: n/A
Kategorija: Drama

IMDB TRAILER

Uputstvo za gledanje filmova

Opis

Nominovan za Oskara glumci Thomas Haden Church i Terrence Howard su glavne zvijezde ove moćne priče gubitka, iskupljenja i prijateljstvo. Crkva igra Willie, dobricina od čovjeka koji limps zajedno na opasnim ulicama Los Angeles četvrti Skid Row. On se nađe u situaciji da su dva bogata tinejdžera nagovorio da se bore protiv drugih beskućnika za novac. Zarobljen u nasilnom svijetu koja se potpuno ne razumiju, Willie uspio pronaći udobnosti kada otkrije odbacio dnevnik mlade djevojke koja doživljava velike probleme.

Jedan opasan noći u Los Angelesu, a beskućnik traži još ako ovo bure pored žestoke pravi ili samo nešto od filma. Ovaj trenutak jasno pokazuje da je to nezavisna drama prikazuje unromantic sliku beskućnika, prikazujućih ih ne kao objekte žaljenja niti plemenitih odbačenik, ali kao i većina običnih stanovnika koji imaju jednu fatalnu manu - ovisnosti, mentalnih problema ili nešto slično - koji iz razumljivih razloga najčešće prijete jedni druge i guraju jedni druge. U jednom prekrasnom scene, Willie spusti pored njega prolazi dvije lijepe djevojke, da izbegnu da budu optuženi za bulji u njih i dobili smo u nevolji.

Thomas Haden Chruch, koji je ujedno i jedan od producenata, stvarno sidra film i možda čak i štedi na vrijeme, kada je redatelj i scenarist knat Lee odluči da izrazi svoje fabulističke tendencije. Willie, koji je u pedesetim godinama, ima jako loše priča u pozadini - znamo da mu je otac umro dok je još bio mlad, i da znaju da čitaju, ali ne pišu pisma. Međutim, Crkva je oduvijek bio fascinantan glumac i svoju glumačku sposobnost stvarno snima veliki Willie i njegova specifična kombinacija karaktera. On je malo glupo, ali ne i potpuno glup i pun duše, bez obzira na njihovu teškoće sa kojima se suočio u životu. On provodi dane kopaju po smeću, u potrazi za hranom i pokušavaju da ostanu sigurne tokom noći u velikoj kartonskoj kutiji. Osim toga, ponekad je uspon na lokalnim palubu da uživa u pogledu na grad koji ga daje.

Ali kad jednog dana Vili nalazi u smeće spalili dnevnik Žena čija je majka umrla, on je nađe. Možda joj je majka umrla u požaru? Ko zna. Šta god da je, Willie se nalazi u ovom devojčica koji je odlučio da živi na bez obzira na nepravdu da joj je život donio. Osim toga, Willie pronalazi dodatni utjeha u svom novom prijatelj za dopisivanje, Pinky, rano veteran koji je izgubio udove i "stari prijatelj" JJ-om Willie koji plaćaju $ 50 do bore protiv drugih beskućnika koji nemaju šta izgubiti u životu.

Uz odličan rasvjeta, efikasna pozadinsku muziku i mnoštvo odličnih performansi, ovaj film je zaista malo blago, posebno kada uzmemo u obzir da je ovo prvi pravi solo projekt napisao i režirao Lee. Iako ne postoji mnogo zamah, a možda i namjerno učinjeno kako bi se odražavaju život beskućnika iz ulice, film je i dalje puna emotivnih trenutaka koji će stvarno pogodio duboko, i da će vam dati jasan način da se zna koliko je stvari u životu zaista biti cijenjen.
Postavio: admin | Kategorija: | Pregleda: 641 | Komentari: 0

Pošaljite vaš komentar

* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.


Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati video.

Tagovi

NOTICE!
  Watch movies online.
  Watch movies with your subtitles.
  HD movies - Watch Movies in High Definition.
  Watch all your favorite Movies and TV shows online for FREE.

 • Filnovionlinesaprevodom.net DOES NOT! stream videos or host content of any kind, the videos you watch are hosted and shown from sites such as YouTube, Tudou, Megavideo, etc. Any videos shown on 3rd party websites have passed their own stringent internal vetting procedures and as such are assumed as fully authorized for publication by the content owners.
 • Filnovionlinesaprevodom.net is not responsible for content of external internet sites.
 • Filnovionlinesaprevodom.net is not responsible for the availability of such third party web sites. The content of such third party web sites is beyond our control. We neither endorse, make any representations nor accept any liability (whether direct or indirect) for such third party web sites or their content, products or services offered at those web sites, or by their sponsoring companies.
powered by Extreme Design Studio